Lipdub Bruiloft

Lipdub maken op je bruiloft

Een lipdub maken tijdens een bruiloft is een super leuke activiteit. Hoe cool is het niet om samen met alle mensen die dichtbij je staan, te gaan shinen in jouw eigen lipdub?

De werkwijze voor een bruiloft lipdub is iets anders dan bij andere lipdubs. Vaak wordt er een pakket op maat gemaakt en alles goed door gesproken met degene die de dag zal lijden. Daarnaast zullen onze filmmakers veel meer moeten improviseren. Iedereen is namelijk natuurlijk lekker in de bruiloft stemming! Gelukkig hebben wij hier veel ervaring mee.

Aangezien een lipdub groep tijdens een bruiloft vrij groot is, kunnen wij de prijs persoon vrij laag houden. Gemiddeld zit je omgerekend aan nog geen €10,- per persoon. Het leuke is ook nog dat jullie de video na de lipdub toegestuurd krijgen. Zo hebben jullie een aandenken voor altijd! Daarnaast is het ook mogelijk dat wij de lipdub op locatie alvast een beetje gaan bewerken. Om deze vervolgens direct te kunnen laten zien aan iedereen!

Zo maken wij jouw lipdub!

Wanneer je graag een lipdub bij ons wilt aanvragen, dan kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer alles akkoord is kiezen jullie zelf een muzieknummer en locatie uit. Leuke buitenlocaties zijn bijvoorbeeld mooie parken of leuke steden.

Jullie ontmoeten onze filmmaker op de afgesproken locatie. Na wat uitleg zal de activiteit gaan beginnen! Wij nemen props mee dus verkleden mag ook zeker! De lipdub wordt eerst heel vaak geoefend. Wanneer alles er goed in zit dan wordt de lipdub minimaal twee keer opgenomen.

Wij zullen de lipdub nog een beetje gaan nabewerken, voornamelijk wat kleurcorrectie. Binnen 5 dagen ontvangen jullie de video als downloadlink in jullie mailbox.

Marene
Ik heb een lipdub cadeau gedaan met mijn vriendinnengroep. Het was echt super tof! Sander was degene die onze filmmaker was en het was een middag vol plezier! Het eindresultaat is ook heel erg leuk geworden.
Patricia
Wij hebben met onze meidengroep een lipdub uitgekozen als onderdeel van het vrijgezellenfeestje voor onze Saskia. We vonden het echt super! Iedereen kon lekker gek doen en dat werd ook heel goed aangemoedigd door onze filmmaker.

Vraag een offerte aan!

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en wij sturen jou de offerte op binnen 24-uur.
TOP
WhatsApp WhatsApp ons