Lipdub Bruiloft

Lipdub maken op je bruiloft

Vanaf 1 juni zullen wij weer gaan beginnen met het maken van lipdubs! Het Corona virus heeft ons even moeten tegenhouden, maar we gaan weer van start. Weliswaar met wat regels en een iets andere werking.

Een lipdub maken tijdens een bruiloft is een super leuke activiteit. Lekker met de hele groep gek doen en meebewegen op muziek. Wij hebben veel ervaring om deze activiteit op een leuke manier over te brengen op een groep. Daarnaast beschikken wij over alle apparatuur die nodig is voor het maken van de lipdub. Denk hierbij aan de muziekbox voor het gekozen liedje en de camera met mooie stabilizer.

Het maken van de lipdub wordt altijd voorafgegaan door een korte introductie van onze filmmaker. Vervolgens worden jullie in groepjes verdeeld en kan de pret beginnen. Wij zorgen ook voor leuke verkleedspullen. Na heel veel oefenen wordt de lipdub aan het einde opgenomen. Tot slot krijgen jullie ook onze mooie lipdub award!

De werkwijze voor een bruiloft lipdub is iets anders dan bij andere lipdubs. Zo zal er minder worden geoefend en meer worden geïmproviseerd. Dit vanwege de grote groep en vaak kortere tijd. De muziek wordt aangezet en wij lopen langs iedereen om zo een mooie lipdub te kunnen filmen.
Vaak wordt er een pakket op maat gemaakt en alles goed door gesproken met degene die de dag zal leiden. Daarnaast zullen onze filmmakers veel meer moeten improviseren. Iedereen is namelijk natuurlijk lekker in de bruiloft stemming! Gelukkig hebben wij hier veel ervaring mee.

Aangezien een lipdub groep tijdens een bruiloft vrij groot is, kunnen wij de prijs persoon vrij laag houden. Een bruiloft kost daarnaast natuurlijk over het algemeen al vrij veel geld. Gemiddeld zit je omgerekend aan nog geen €10,- per persoon.

Het leuke is ook nog dat jullie de video na de lipdub toegestuurd krijgen. Zo hebben jullie een aandenken voor altijd! Daarnaast is het ook mogelijk dat wij de lipdub op locatie alvast een beetje gaan bewerken. Om deze vervolgens direct te kunnen laten zien aan iedereen!

Zo maken wij jouw lipdub!

Wanneer je graag een lipdub bij ons wilt aanvragen, dan kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer alles akkoord is kiezen jullie zelf een muzieknummer en locatie uit. Leuke buitenlocaties zijn bijvoorbeeld mooie parken of leuke steden.

Jullie ontmoeten onze filmmaker op de afgesproken locatie. Na wat uitleg zal de activiteit gaan beginnen! Wij nemen props mee dus verkleden mag ook zeker! De lipdub wordt eerst heel vaak geoefend. Wanneer alles er goed in zit dan wordt de lipdub minimaal twee keer opgenomen.

Wij zullen de lipdub nog een beetje gaan nabewerken, voornamelijk wat kleurcorrectie. Binnen 5 dagen ontvangen jullie de video als downloadlink in jullie mailbox.

Lipdub voorbeelden

Lipdubben is de sfeermaker voor ieder event

Wie zit achter de Lipdubworld?

Sander Nap is eigenaar van de Lipdubworld. In de afgelopen tijd heeft hij met veel andere filmmakers uit de Lipdubworld veel leuke lipdubs mogen maken.

Sander maakt buiten lipdubs ook andere soort video's. Denk hierbij aan mooie bedrijfsvideo's en video's voor online gebruik. Daarnaast geeft Sander ook workshops aan bedrijven.

Ik ben van kleins af aan al bezig met het filmvak. Ik vind het super leuk om dit te combineren met iets gezelligs zoals een lipdub!

Marene
Ik heb een lipdub cadeau gedaan met mijn vriendinnengroep. Het was echt super tof! Sander was degene die onze filmmaker was en het was een middag vol plezier! Het eindresultaat is ook heel erg leuk geworden.
Patricia
Wij hebben met onze meidengroep een lipdub uitgekozen als onderdeel van het vrijgezellenfeestje voor onze Saskia. We vonden het echt super! Iedereen kon lekker gek doen en dat werd ook heel goed aangemoedigd door onze filmmaker.

Een lipdub maken is een echt feestje!

Met zijn allen lekker gek doen!

Aan het einde ontvangen jullie onze lipdub award!

Vraag een offerte aan!

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en wij sturen jou de offerte op binnen 24-uur.
TOP
WhatsApp WhatsApp ons