Online lipdub videoclip

Zelf een coole videoclip filmen en door ons laten bewerken!

Per 1 juni zijn wij weer begonnen met het maken van lipdubs! Weliswaar met 1,5 meter tot elkaar en tot de filmmaker, maar dit is met het maken van een lipdub gemakkelijk te waarborgen.

Omdat veel mensen het nu niet fijn vinden om met veel mensen bij elkaar te zijn, bieden wij nu ook de online lipdub aan. Jullie filmen zelf eigen beelden die wij vervolgens bewerken tot coole videoclip. Dit mogen beelden binnen en buiten zijn! Het is dan niet helemaal een lipdub, aangezien die normaal in 1-take wordt gefilmd. Het wordt dan meer een spetterende videoclip, maar wel met coole overgangen waardoor het wel mooi overloopt. Hoe cool is dat?!

Wij hebben hiervoor een klein instructie document gemaakt, om zo jullie te vertellen waar jullie allemaal op moeten letten. Vervolgens kunnen jullie thuis via een telefoon, webcam of videocamera, leuke coole beelden gaan maken. Jullie kiezen een liedje uit of verschillende liedjes. Dit is voor ons geen probleem, dan maken wij hier een soort mash-up van.
Wij helpen jullie met het verdelen van de tekst en dan maken jullie zelf de beelden! Jullie mogen gek gaan dansen of gewoon lekker meezingen. Jullie sturen de beelden vervolgens via onze WeTransfer page op en klaar zijn jullie! Binnen 5 dagen ontvangen jullie dan de videoclip per e-mail.

Iedereen van jouw familie of vriendengroep kan meedoen! Zelfs mensen die bijvoorbeeld ver weg of in het buitenland wonen! Gemiddeld zit je qua prijs aan nog geen € 15,- per persoon.

Vragen of een gratis offerte?

Zo maken wij jouw lipdub!

Wanneer je graag een lipdub bij ons wilt aanvragen, dan kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer alles akkoord is kiezen jullie zelf een muzieknummer en locatie uit. Leuke buitenlocaties zijn bijvoorbeeld mooie parken of leuke steden.

Jullie ontmoeten onze filmmaker op de afgesproken locatie. Na wat uitleg zal de activiteit gaan beginnen! Wij nemen props mee dus verkleden mag ook zeker! De lipdub wordt eerst heel vaak geoefend. Wanneer alles er goed in zit dan wordt de lipdub minimaal twee keer opgenomen.

Wij zullen de lipdub nog een beetje gaan nabewerken, voornamelijk wat kleurcorrectie. Binnen 5 dagen ontvangen jullie de video als downloadlink in jullie mailbox.

Ilse Aantjes
Ilse Aantjes
09:52 09 Jun 21
Een geslaagd vrijgezellenfeest gehad mede met behulp van Sander. Hij dacht mee, was creatief en gaf de juiste instructies. Het eindresultaat kregen we snel binnen en was erg leuk! Een aanrader!
Joyce Rodenburgh
Joyce Rodenburgh
09:31 01 Oct 20
Een geweldig vrijgezellenfeest gehad mede dankzij Sander. Sander is positief ingesteld, denkt mee en creatief. Het eindresultaat kregen we snel geleverd en zag er goed uit. Dit bedrijf is een echte aanrader!

Wie zit achter de Lipdubworld?

Sander Nap is eigenaar van de Lipdubworld. In de afgelopen tijd heeft hij met veel andere filmmakers uit de Lipdubworld veel leuke lipdubs mogen maken.

Sander maakt buiten lipdubs ook andere soort video's. Denk hierbij aan mooie bedrijfsvideo's en video's voor online gebruik. Daarnaast geeft Sander ook workshops aan bedrijven.

Ik ben van kleins af aan al bezig met het filmvak. Ik vind het super leuk om dit te combineren met iets gezelligs zoals een lipdub!

Vraag een offerte aan!

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en wij sturen jou de offerte op binnen 24-uur.
TOP
WhatsApp WhatsApp ons