FAQ

Antwoord op de meest gestelde vragen

Hierbij onze FAQ. Hier hebben wij de meest gestelde vragen uiteen gezet. Mocht je nou nog meer vragen hebben, dan kun je altijd even contact opnemen.

In verband met het Corona virus, houden we 1,5 meter afstand tot elkaar en tot de filmmaker. Dit is met het maken van een lipdub gemakkelijk te waarborgen.

Wanneer jullie besluiten om een lipdub te gaan doen, dan kunnen jullie vrijblijvend een offerte aanvragen. Vervolgens zullen wij contact met jullie opnemen. We kijken wanneer jullie willen, met hoeveel personen en waar. Als alles is geregeld dan plannen we de dag. We spreken een ontmoetingslocatie af waar onze filmmaker de groep zal ontmoeten. Dan zal de activiteit gaan beginnen! Meer info hierover vind je op onze Werkwijze pagina. Daar vind je ook onze coole uitleg animatie video!

Wij gebruiken de allernieuwste 4K camera’s met stabilizer. Het is dan net of je door het beeld heel ‘vliegt’.

Jazeker. Wij nemen genoeg spullen mee voor de hele groep, dit zit inbegrepen. Wanneer je bijvoorbeeld een specifiek thema wilt uitstralen, dan is het raadzaam om ook zelf wat mee te nemen.

Nee. Wij zorgen voor genoeg uitgeprinte songteksten. Het mag natuurlijk wel.

In principe niet. Het is altijd wel raadzaam om wat eten en drinken mee te nemen. Eigen leuke spullen meenemen die leuk kunnen zijn in de lipdub mag natuurlijk altijd.

Lipdubworld is het bedrijf van filmmaker Sander Nap. Samen met een aantal filmmakers die voor de Lipdubworld werken, maken wij de meest coole lipdubs! Meer over ons vind je op de Over ons pagina.

Dat is onze eigen gouden award. Deze geven wij aan het einde aan de beste lipdubber of gewoon aan de hele groep!

Het is altijd raadzaam om een back-up binnen locatie te hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een huis, bedrijfspand of andere openbare ruimte.

Leuke buiten locaties zijn bijvoorbeeld parken, speeltuinen, een boerderij, een strand of een leuke stad.

Nee. Wij hebben wel samenwerkingen met diverse partijen. Tegen meerprijs zijn hier bijvoorbeeld coole filmzalen te huur. Wat meer informatie over lipdub locaties is hier te vinden.

Jazeker. Wij komen nu al veel in België. Daarnaast is het onze missie om binnenkort ook in andere Europese landen te gaan filmen en om daar ook mensen voor ons te gaan laten werken.

Nee. Alles is precies hetzelfde.

Jazeker. Op onze Lipdub liedjes pagina hebben wij een drietal top 10’s staan met daarin de leukste lipdub nummers.

Dat kan tot één dag van te voren.

Nee. Dat zit bij de totaalprijs inbegrepen.

Ja, dat wel. Maar dat is een vast tarief van maar € 55,- totaal. Geldig voor alle plaatsen.

Binnen 5 dagen. Je krijgt dan een mailtje met een downloadlink.

Dat klopt. Een offerte aanvragen is helemaal gratis en ontvang je binnen 24-uur. Je zit ook nergens aan vast, het is nog niet iets definitiefs.

Jazeker. We kijken dan even in de agenda of wij nog plekken hebben. Het snelste is om hierover even te bellen of te whatsappen.

Dat kan via veel manieren! Je kunt een mailtje sturen, een whatsappje sturen of gewoon even bellen.

Behind the scenes!

Bekijk de "behind the scenes" video voor een kijkje achter de schermen

Zo maken wij jouw lipdub!

Wanneer je graag een lipdub bij ons wilt aanvragen, dan kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer alles akkoord is kiezen jullie zelf een muzieknummer en locatie uit. Leuke buitenlocaties zijn bijvoorbeeld mooie parken of leuke steden.

Jullie ontmoeten onze filmmaker op de afgesproken locatie. Na wat uitleg zal de activiteit gaan beginnen! Wij nemen props mee dus verkleden mag ook zeker! De lipdub wordt eerst heel vaak geoefend. Wanneer alles er goed in zit dan wordt de lipdub minimaal twee keer opgenomen.

Wij zullen de lipdub nog een beetje gaan nabewerken, voornamelijk wat kleurcorrectie. Binnen 5 dagen ontvangen jullie de video als downloadlink in jullie mailbox.

Elly Meijdenberg
Elly Meijdenberg
20:36 03 Aug 22
Dank Sander dankzij jouw professionele leiding is het een onvergetelijke dag geen Eden voor de bruid
Attie Van Eck
Attie Van Eck
08:32 12 Jul 22
Super leuke ochtend gehad met het maken van de lipdub. Alles was mogelijk en niks was te gek. Contact vooraf wat ook heel fijn!
js_loader

Een lipdub maken is een echt feestje!

Met zijn allen lekker gek doen!

Aan het einde ontvangen jullie onze lipdub award!

Vraag een offerte aan!

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en wij sturen jou de offerte op binnen 24-uur.
TOP
WhatsApp WhatsApp ons