Lipdub kinderfeestje

Lipdub maken op je kinderfeestje

Vanaf 1 juni zullen wij weer gaan beginnen met het maken van lipdubs! Het Corona virus heeft ons even moeten tegenhouden, maar we gaan weer van start. Weliswaar met wat regels en een iets andere werking.

Een lipdub maken tijdens een kinderfeestje is een super leuke activiteit. Lekker met als je vrienden en vriendinnen gek doen en meebewegen op muziek. Wij hebben veel ervaring om deze activiteit op een leuke manier over te brengen op een groep. Daarnaast beschikken wij over alle apparatuur die nodig is voor het maken van de lipdub. Denk hierbij aan de muziekbox voor het gekozen liedje en de camera met mooie stabilizer.

De filmmakers uit onze Lipdubworld hebben veel ervaring in het maken van een lipdub. Daarnaast hebben we veel groepen mogen leiden tijdens een kinderfeestje en weten wij altijd een mooie harmonie binnen de groep te creëren. Het is altijd iets anders werken met kinderen, gelukkig hebben wij hier de juiste mensen voor.

Het maken van de lipdub wordt altijd voorafgegaan door een korte introductie van onze filmmaker. Vervolgens worden jullie in groepjes verdeeld en kan de pret beginnen. Wij zorgen ook voor leuke verkleedspullen. Na heel veel oefenen wordt de lipdub aan het einde opgenomen. Tot slot krijgen jullie ook onze mooie lipdub award!

Soms is het ook al leuk om tijdens het oefenen stukjes te filmen in plaats van alleen maar aan het einde. De spanningsboog bij kinderen is natuurlijk wat anders dan bij volwassenen. Dit kan altijd tijdens de lipdub zelf worden overlegd met de ouders.

Een lipdub maken bij ons in onze Lipdubworld is in verhouding vrij goedkoop en betaalbaar. Voor een kinderfeestje is een groep tot en met 10 personen bijvoorbeeld ideaal. Gemiddeld zit je omgerekend aan nog geen €25,- per kind.

Een van onze ervaren filmmakers zorgt voor een 2-uur durende activiteit om nooit meer te vergeten. Het leuke is ook nog dat jullie de video na de lipdub toegestuurd krijgen. Zo hebben jullie een aandenken voor altijd!

Zo maken wij jouw lipdub!

Wanneer je graag een lipdub bij ons wilt aanvragen, dan kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer alles akkoord is kiezen jullie zelf een muzieknummer en locatie uit. Leuke buitenlocaties zijn bijvoorbeeld mooie parken of leuke steden.

Jullie ontmoeten onze filmmaker op de afgesproken locatie. Na wat uitleg zal de activiteit gaan beginnen! Wij nemen props mee dus verkleden mag ook zeker! De lipdub wordt eerst heel vaak geoefend. Wanneer alles er goed in zit dan wordt de lipdub minimaal twee keer opgenomen.

Wij zullen de lipdub nog een beetje gaan nabewerken, voornamelijk wat kleurcorrectie. Binnen 5 dagen ontvangen jullie de video als downloadlink in jullie mailbox.

Nieuwe regels en werking

In verband met het Corona virus

1,5 meter afstand

Houd ten alle tijden 1,5 meter afstand. Tot jouw lipdub groepje, groepsgenoot, maar ook tot de workshopleider. Houd elkaar hierin scherp.

Ziek of verkouden

Als er iemand uit de groep ziek of verkouden is, dan blijft diegene thuis.

Maximaal 15 personen

Wij zullen vooralsnog met maximaal 15 mensen een lipdub gaan maken. Het afstand houden moet namelijk worden gewaarborgd.

Film locatie

Als onze film locatie te druk met andere mensen bezet blijkt, dan zijn we genoodzaakt naar een andere plek te gaan.

Props reiniging

Onze props worden na elke lipdub grondig gedesinfecteerd of weggegooid. Eigen spullen meenemen mag altijd.

Risicogroep

Oudere mensen die in de risicogroep vallen zijn genoodzaakt thuis te blijven.

Lipdub voorbeelden

Lipdubben is de sfeermaker voor ieder event

Wie zit achter de Lipdubworld?

Sander Nap is eigenaar van de Lipdubworld. In de afgelopen tijd heeft hij met veel andere filmmakers uit de Lipdubworld veel leuke lipdubs mogen maken.

Sander maakt buiten lipdubs ook andere soort video's. Denk hierbij aan mooie bedrijfsvideo's en video's voor online gebruik. Daarnaast geeft Sander ook workshops aan bedrijven.

Ik ben van kleins af aan al bezig met het filmvak. Ik vind het super leuk om dit te combineren met iets gezelligs zoals een lipdub!

Marene
Ik heb een lipdub cadeau gedaan met mijn vriendinnengroep. Het was echt super tof! Sander was degene die onze filmmaker was en het was een middag vol plezier! Het eindresultaat is ook heel erg leuk geworden.
Patricia
Wij hebben met onze meidengroep een lipdub uitgekozen als onderdeel van het vrijgezellenfeestje voor onze Saskia. We vonden het echt super! Iedereen kon lekker gek doen en dat werd ook heel goed aangemoedigd door onze filmmaker.

Een lipdub maken is een echt feestje!

Met zijn allen lekker gek doen!

Aan het einde ontvangen jullie onze lipdub award!

Vraag een offerte aan!

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en wij sturen jou de offerte op binnen 24-uur.
TOP
WhatsApp WhatsApp ons