Onze werkwijze

Onze werkwijze voor jouw ideale Lipdub

Wanneer jij graag een lipdub wilt maken tijdens jouw feestje, dan kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Deze ontvang je dan binnen 24-uur. In verband met het Corona virus houden we ten alle tijden 1,5 meter tot elkaar.

Wanneer de lipdub ook daadwerkelijk geboekt is dan kan de pret gaan beginnen! Maar hoe ziet deze 2-uur durende activiteit er precies uit?

Hoe gaat het in z'n werk

01

Ontmoeting

Jullie ontmoeten de filmmaker uit onze Lipdubworld op de afgesproken locatie. Diegene zal kort uit gaan leggen wat jullie gaan doen.
02

Uitleg

Er worden groepjes gemaakt en elke groepje krijgt een stukje van de songtekst om mee te beginnen. Jullie mogen jezelf ook lekker gek gaan verkleden.
03

Repeteren

Vervolgens gaan we de lipdub oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Onze filmmaker helpt jullie met dingen bedenken en stippelt de route uit.
04

Filmen

Wanneer alles er goed in zit wordt de lipdub opgenomen. Wij maken altijd 2 gehele opnames. Gaat er iets toch echt finaal fout? Dan doen we het gewoon opnieuw!
05

Terugkijken

Jullie ontvangen de video binnen 5 dagen via een downloadlink in jullie mailbox. De video kan vervolgens naar iedereen worden rondgestuurd!

Behind the scenes!

Bekijk de "behind the scenes" video voor een kijkje achter de schermen

Lipdub award

Aan het einde ontvangen jullie onze lipdub award!

Zo maken wij jouw lipdub!

Wanneer je graag een lipdub bij ons wilt aanvragen, dan kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer alles akkoord is kiezen jullie zelf een muzieknummer en locatie uit. Leuke buitenlocaties zijn bijvoorbeeld mooie parken of leuke steden.

Jullie ontmoeten onze filmmaker op de afgesproken locatie. Na wat uitleg zal de activiteit gaan beginnen! Wij nemen props mee dus verkleden mag ook zeker! De lipdub wordt eerst heel vaak geoefend. Wanneer alles er goed in zit dan wordt de lipdub minimaal twee keer opgenomen.

Wij zullen de lipdub nog een beetje gaan nabewerken, voornamelijk wat kleurcorrectie. Binnen 5 dagen ontvangen jullie de video als downloadlink in jullie mailbox.

Ilse Aantjes
Ilse Aantjes
09:52 09 Jun 21
Een geslaagd vrijgezellenfeest gehad mede met behulp van Sander. Hij dacht mee, was creatief en gaf de juiste instructies. Het eindresultaat kregen we snel binnen en was erg leuk! Een aanrader!
Joyce Rodenburgh
Joyce Rodenburgh
09:31 01 Oct 20
Een geweldig vrijgezellenfeest gehad mede dankzij Sander. Sander is positief ingesteld, denkt mee en creatief. Het eindresultaat kregen we snel geleverd en zag er goed uit. Dit bedrijf is een echte aanrader!

Meest Gestelde Vragen

Antwoord op de meest gestelde vragen

In verband met het Corona virus, houden we 1,5 meter afstand tot elkaar en tot de filmmaker. Dit is met het maken van een lipdub gemakkelijk te waarborgen.

Wanneer jullie besluiten om een lipdub te gaan doen, dan kunnen jullie vrijblijvend een offerte aanvragen. Vervolgens zullen wij contact met jullie opnemen. We kijken wanneer jullie willen, met hoeveel personen en waar. Als alles is geregeld dan plannen we de dag. We spreken een ontmoetingslocatie af waar onze filmmaker de groep zal ontmoeten. Dan zal de activiteit gaan beginnen!

Vraag een offerte aan!

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en wij sturen jou de offerte op binnen 24-uur.
TOP
WhatsApp WhatsApp ons