Onze werkwijze

Onze werkwijze voor jouw ideale Lipdub

Wanneer jij graag een lipdub wilt maken tijdens jouw feestje, dan kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Deze ontvang je dan binnen 24-uur.

Wanneer de lipdub ook daadwerkelijk geboekt is dan kan de pret gaan beginnen! Maar hoe ziet deze 2-uur durende activiteit er precies uit?

Hoe gaat het in z'n werk

01

Ontmoeting

Jullie ontmoeten de filmmaker uit onze Lipdubworld op de afgesproken locatie. Diegene zal kort uit gaan leggen wat jullie gaan doen.
02

Uitleg

Er worden groepjes gemaakt en elke groepje krijgt een stukje van de songtekst om mee te beginnen. Jullie mogen jezelf ook lekker gek gaan verkleden.
03

Repeteren

Vervolgens gaan we de lipdub oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Onze filmmaker helpt jullie met dingen bedenken en stippelt de route uit.
04

Filmen

Wanneer alles er goed in zit wordt de lipdub opgenomen. Wij maken altijd 2 gehele opnames. Gaat er iets toch echt finaal fout? Dan doen we het gewoon opnieuw!
05

Terugkijken

Jullie ontvangen de video binnen 5 dagen via een downloadlink in jullie mailbox. De video kan vervolgens naar iedereen worden rondgestuurd!

Behind the scenes!

Bekijk de "behind the scenes" video voor een kijkje achter de schermen

Lipdub award

Aan het einde ontvangen jullie onze lipdub award!

Nieuwe regels en werking

In verband met het Corona virus

1,5 meter afstand

Houd ten alle tijden 1,5 meter afstand. Tot jouw lipdub groepje, groepsgenoot, maar ook tot de workshopleider. Houd elkaar hierin scherp.

Ziek of verkouden

Als er iemand uit de groep ziek of verkouden is, dan blijft diegene thuis.

Maximaal 15 personen

Wij zullen vooralsnog met maximaal 15 mensen een lipdub gaan maken. Het afstand houden moet namelijk worden gewaarborgd.

Film locatie

Als onze film locatie te druk met andere mensen bezet blijkt, dan zijn we genoodzaakt naar een andere plek te gaan.

Props reiniging

Onze props worden na elke lipdub grondig gedesinfecteerd of weggegooid. Eigen spullen meenemen mag altijd.

Risicogroep

Oudere mensen die in de risicogroep vallen zijn genoodzaakt thuis te blijven.

Zo maken wij jouw lipdub!

Wanneer je graag een lipdub bij ons wilt aanvragen, dan kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer alles akkoord is kiezen jullie zelf een muzieknummer en locatie uit. Leuke buitenlocaties zijn bijvoorbeeld mooie parken of leuke steden.

Jullie ontmoeten onze filmmaker op de afgesproken locatie. Na wat uitleg zal de activiteit gaan beginnen! Wij nemen props mee dus verkleden mag ook zeker! De lipdub wordt eerst heel vaak geoefend. Wanneer alles er goed in zit dan wordt de lipdub minimaal twee keer opgenomen.

Wij zullen de lipdub nog een beetje gaan nabewerken, voornamelijk wat kleurcorrectie. Binnen 5 dagen ontvangen jullie de video als downloadlink in jullie mailbox.

Marene
Ik heb een lipdub cadeau gedaan met mijn vriendinnengroep. Het was echt super tof! Sander was degene die onze filmmaker was en het was een middag vol plezier! Het eindresultaat is ook heel erg leuk geworden.
Patricia
Wij hebben met onze meidengroep een lipdub uitgekozen als onderdeel van het vrijgezellenfeestje voor onze Saskia. We vonden het echt super! Iedereen kon lekker gek doen en dat werd ook heel goed aangemoedigd door onze filmmaker.

Een lipdub maken is een echt feestje!

Met zijn allen lekker gek doen!

Aan het einde ontvangen jullie onze lipdub award!

Vraag een offerte aan!

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en wij sturen jou de offerte op binnen 24-uur.
TOP
WhatsApp WhatsApp ons