Lipdub bij jou op locatie

Een lipdub maken kan overal!

Wij krijgen vaak de vraag wat een leuke locatie is voor een lipdub. Het leuke is dat een lipdub maken echt overal kan! Bij jou op locatie of ergens anders in het land.
Een leuke buitenlocatie is vaak een park, een strandje of een andere plek met wat leuke bestaande attributen. Wij nemen hele leuke verkleedpspullen mee. Maar hoe leuk is het niet wanneer de locatie zelf ook al leuke props heeft die we kunnen gebruiken.

Een eigen binnenlocatie met wellicht een buitenplek erbij is ook altijd leuk. We kunnen dan twee locaties combineren en bijvoorbeeld van binnen naar buiten gaan. Het voordeel van zo een eigen binnenlocatie is ook dat je altijd even rustig kunt pauzeren. En geen andere mensen om je heen hebt als je dat niet wilt!

Een lipdub maken in Amsterdam is bijvoorbeeld leuk in de verschillende parken. De NDSM Werf is daarnaast ook een te gekke locatie.
In Den Haag heb je natuurlijk het strand van Scheveningen. Ook een hele coole locatie om in de zomer een te gekke lipdub te maken.
Zo zijn er in elke plaats wel hele leuke en mooie plekken. Wij zijn al op veel mooie plekken geweest en kunnen jullie altijd even informeren hierover. Bijvoorbeeld wanneer jullie een hele mooie lipdub locatie willen weten in een specifieke plaats in Nederland of België.

Wij komen in heel Nederland en België. In elke plaats, elk dorp en natuurgebied, jullie noemen het maar op! Hierin zijn wij heel flexibel. Daarnaast zijn wij ook af en toe in West-Duitsland te vinden en in Noord-Frankrijk. Onze missie is om dit op korte termijn nog meer te gaan uitbreiden.

Een van onze ervaren filmmakers zorgt voor een 2-uur durend uitje om nooit meer te vergeten. Het leuke is ook nog dat jullie de video na de lipdub toegestuurd krijgen. Zo hebben jullie een aandenken voor altijd! Voor hele grote groepen maken wij graag lipdubs op maat.

Elly Meijdenberg
Elly Meijdenberg
20:36 03 Aug 22
Dank Sander dankzij jouw professionele leiding is het een onvergetelijke dag geen Eden voor de bruid
js_loader

Vraag een offerte aan!

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en wij sturen jou de offerte op binnen 24-uur.

Zo maken wij jouw lipdub!

Wanneer je graag een lipdub bij ons wilt aanvragen, dan kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer alles akkoord is kiezen jullie zelf een muzieknummer en locatie uit. Leuke buitenlocaties zijn bijvoorbeeld mooie parken of leuke steden.

Jullie ontmoeten onze filmmaker op de afgesproken locatie. Na wat uitleg zal de activiteit gaan beginnen! Wij nemen props mee dus verkleden mag ook zeker! De lipdub wordt eerst heel vaak geoefend. Wanneer alles er goed in zit dan wordt de lipdub minimaal twee keer opgenomen.

Wij zullen de lipdub nog een beetje gaan nabewerken, voornamelijk wat kleurcorrectie. Binnen 5 dagen ontvangen jullie de video als downloadlink in jullie mailbox.

Lipdub voorbeelden

Lipdubben is de sfeermaker voor ieder event

Elly Meijdenberg
Elly Meijdenberg
20:36 03 Aug 22
Dank Sander dankzij jouw professionele leiding is het een onvergetelijke dag geen Eden voor de bruid
Attie Van Eck
Attie Van Eck
08:32 12 Jul 22
Super leuke ochtend gehad met het maken van de lipdub. Alles was mogelijk en niks was te gek. Contact vooraf wat ook heel fijn!
js_loader

Vraag een offerte aan!

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en wij sturen jou de offerte op binnen 24-uur.

Wie zit achter de Lipdubworld?

Sander Nap is eigenaar van de Lipdubworld. In de afgelopen tijd heeft hij met veel andere filmmakers uit de Lipdubworld veel leuke lipdubs mogen maken.

Sander maakt buiten lipdubs ook andere soort video's. Denk hierbij aan mooie bedrijfsvideo's en video's voor online gebruik. Daarnaast geeft Sander ook workshops aan bedrijven.

Ik ben van kleins af aan al bezig met het filmvak. Ik vind het super leuk om dit te combineren met iets gezelligs zoals een lipdub!

Meest Gestelde Vragen

Antwoord op de meest gestelde vragen

In verband met het Corona virus, houden we 1,5 meter afstand tot elkaar en tot de filmmaker. Dit is met het maken van een lipdub gemakkelijk te waarborgen.

Wanneer jullie besluiten om een lipdub te gaan doen, dan kunnen jullie vrijblijvend een offerte aanvragen. Vervolgens zullen wij contact met jullie opnemen. We kijken wanneer jullie willen, met hoeveel personen en waar. Als alles is geregeld dan plannen we de dag. We spreken een ontmoetingslocatie af waar onze filmmaker de groep zal ontmoeten. Dan zal de activiteit gaan beginnen!

Vraag een offerte aan!

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en wij sturen jou de offerte op binnen 24-uur.
TOP
WhatsApp WhatsApp ons