Lipdub Bedrijfsuitje

Lipdub maken op je bedrijfsuitje

Een lipdub maken tijdens een bedrijfsuitje is een super leuke activiteit. Er komt veel plezier en teamwork bij kijken. Een lipdub maken is daarom ook een hele geschikte activiteit om te werken aan jullie teambuilding

Voor bedrijven maken wij graag een lipdub op maat, een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend. Indien gewenst komen wij ook vooraf even langs, om alles even rustig door te spreken.

Wanneer jullie kiezen voor een lipdub dan krijgen jullie een 2-uur durende activiteit om nooit meer te vergeten. Het leuke is ook nog dat jullie de video na de lipdub toegestuurd krijgen. Zo hebben jullie een aandenken voor altijd!

Viewing Party

Het is mogelijk om de lipdub te laten zien, direct live op locatie. Wij kunnen op locatie na het filmen de lipdub gaan monteren. Dit duurt maximaal een uur. Daarna kunnen wij gelijk het resultaat laten zien op bijvoorbeeld een beamer. Een super leuke toevoeging tegen een kleine meerprijs.

meer informatie

Zo maken wij jouw lipdub!

Wanneer je graag een lipdub bij ons wilt aanvragen, dan kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer alles akkoord is kiezen jullie zelf een muzieknummer en locatie uit. Leuke buitenlocaties zijn bijvoorbeeld mooie parken of leuke steden.

Jullie ontmoeten onze filmmaker op de afgesproken locatie. Na wat uitleg zal de activiteit gaan beginnen! Wij nemen props mee dus verkleden mag ook zeker! De lipdub wordt eerst heel vaak geoefend. Wanneer alles er goed in zit dan wordt de lipdub minimaal twee keer opgenomen.

Wij zullen de lipdub nog een beetje gaan nabewerken, voornamelijk wat kleurcorrectie. Binnen 5 dagen ontvangen jullie de video als downloadlink in jullie mailbox.

Marene
Ik heb een lipdub cadeau gedaan met mijn vriendinnengroep. Het was echt super tof! Sander was degene die onze filmmaker was en het was een middag vol plezier! Het eindresultaat is ook heel erg leuk geworden.
Patricia
Wij hebben met onze meidengroep een lipdub uitgekozen als onderdeel van het vrijgezellenfeestje voor onze Saskia. We vonden het echt super! Iedereen kon lekker gek doen en dat werd ook heel goed aangemoedigd door onze filmmaker.

Vraag een offerte aan!

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en wij sturen jou de offerte op binnen 24-uur.
TOP
WhatsApp WhatsApp ons