Lipdub Voorbeeld

Je hebt vast wel eens een lipdub gezien. Maar wat is een lipdub ook al weer? Een lipdub is een videoclip gefilmd in één shot.
Toch is het altijd even nadenken wat het ook alweer is! Het leuke aan een lipdub is dat iedereen veel in beeld komt en in elk stukje uit de videoclip iets anders geks doet. Daarnaast is het een super leuk aandenken voor jullie als groepje vrienden, familie of collega’s.

Een lipdub zorgt ook voor een echt groepsgevoel. Samen bedenk je leuke moves en andere coole dingen voor in jouw stukje. Daarnaast is het ook vaak een lekkere intensieve activiteit! Zeker wanneer het mooi weer is, dan is de 2-uur echt helemaal meer dan genoeg.

Zo maken wij jouw lipdub!

Wanneer je graag een lipdub bij ons wilt aanvragen, dan kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wanneer alles akkoord is kiezen jullie zelf een muzieknummer en locatie uit. Leuke buitenlocaties zijn bijvoorbeeld mooie parken of leuke steden.

Jullie ontmoeten onze filmmaker op de afgesproken locatie. Na wat uitleg zal de activiteit gaan beginnen! Wij nemen props mee dus verkleden mag ook zeker! De lipdub wordt eerst heel vaak geoefend. Wanneer alles er goed in zit dan wordt de lipdub minimaal twee keer opgenomen.

Wij zullen de lipdub nog een beetje gaan nabewerken, voornamelijk wat kleurcorrectie. Binnen 5 dagen ontvangen jullie de video als downloadlink in jullie mailbox.

Ilse Aantjes
Ilse Aantjes
09:52 09 Jun 21
Een geslaagd vrijgezellenfeest gehad mede met behulp van Sander. Hij dacht mee, was creatief en gaf de juiste instructies. Het eindresultaat kregen we snel binnen en was erg leuk! Een aanrader!
Joyce Rodenburgh
Joyce Rodenburgh
09:31 01 Oct 20
Een geweldig vrijgezellenfeest gehad mede dankzij Sander. Sander is positief ingesteld, denkt mee en creatief. Het eindresultaat kregen we snel geleverd en zag er goed uit. Dit bedrijf is een echte aanrader!

Een lipdub maken is een echt feestje!

Met zijn allen lekker gek doen!

Aan het einde ontvangen jullie onze lipdub award!

Vraag een offerte aan!

Deze aanvraag is geheel vrijblijvend en wij sturen jou de offerte op binnen 24-uur.
TOP
WhatsApp WhatsApp ons